Andra raka segern för Herrar A. Denna gång på bortaplan i Vallentuna där det blev seger med 29-41.

Vallentuna har det svårt i div 2 med endast två segrar hittills väntar troligen nedflyttning till div 3. Vallentuna hängde med första 15 minutrarna, men sen började Sannadal bygga på sin ledning. Vid ställningen 6-7 satte Sannadal fyra raka mål och Vallentuna tog timeout. Det hjälpte inte riktigt och Sannadal fortsatte öka sin ledning fram tills halvtidsvilan då det stod 10-18.

Andra halvlek började riktigt bra för Sannadals SK. Herrarna gick utökade ledningen snabbt till 12-22 innan Vallentuna började kämpa sig tillbaka in i matchen. Ett mål i taget kom de närmare igen och i den 44:e matchminuten och ställningen 20-26 fick coach Niklas Palmqvist nog och tig timeout. Det fick effekt och Sannadals Måns Viberg visade varför han är fruktad av målvakterna. Han smällde in 22-33 till Sannadal i den 50:e minuten och matchen kändes avgjord när Vallentuna igen tog timeout.

Dock kom de aldrig ikapp igen och matchen slutar hela 29-41 till Sannadals SK som kan åka hem från Vallentuna med två poäng i bagaget. Matchens bäste målskytt i Sannadals SK blev Måns Viberg med sina 9 mål.

Nästa helg är det dags för hemmamatch mot HK Cliff (Hammarby B-lag) i Västertorpshallen.