Damer A hittade i lördags tillbaka till vinnarspåret och vann hemma i Västertorpshallen mot Gustavsberg IF HK efter en onödigt jämn match.

Damerna kom från tre tuffa matcher över lång period. I december och januari var det seriefinal mot SK Kvarnberga som innebär förluster. Senast spelade laget mot Skogås HK (div 2) i ATG Svenska Cupen och klarade inte av att hänga med.

Tyvärr skulle det bli en match där det inte fungerade framåt. Sannadal agerade tveksamt och passningarna satt inte där de skulle. Det resulterade i alldeles för många tekniska fel och därmed inte chans att göra mål. Bakåt var det stabilt och matchen blev därför jämn. I halvtid hade Sannadal en liten ledning på 11-9 efter att ha spelat bra sista fem minuterna innan paus.

Dock fortsatte andra halvlek i stort sett på samma sett som den första. Gustavsberg hade ledningen en kort stund innan Sannadal tog tillbaka den. Med tre minuter kvar ledde Sannadal med 18-15. Gustavsberg lyckades kämpa sig till två mål och det blev lite spännande i slutet. Men Gustavsberg kom aldrig närmare än ett mål och därmed knep Sannadals SK två poäng.

Matchens lirare i Sannadals SK utsågs till Vilda Dahllöf och matchens bäste målskytt blev Caroline Fredholm med sina sex mål.