Ett decimerat Herrar A med endast en avbytare ställde i lördags upp mot HK Cliff i div 2. Sannadal höll emot länge och hängde på, men till slut fick de se sig besegrade med 26 – 33.

På grund av många spelare sjuka och bortresta var det tunna trupper till helgens matcher för herrlaget. A-laget ställde endast upp med en avbytare mot serieledande HK Cliff.

Trots det hängde Sannadal med länge. De spelade bra mot Cliffs offensiva 3-2-1 försvar och och kom till bra avslut. Cliff inledde bäst, men sen tog Sannadal över ledningen i 20 minuter. Sen tog Cliff tillbaka den och i halvtid var ställningen 14-17.

Tyvärr blev den tunna truppen för lite i anda halvlek. Cliff utökade sin ledning och hade som mest 17-24. Efter en bestämd timeout från coach Palmqvist så började dock Sannadal komma ikapp igen. Herrarna kom så nära som 24-26 och det var match igen. Cliff ställde om efter en timeout och gjorde ett sista ryck. Matchen slutar 26-33.

Matchens lirare var lagkapten Jesper Persson som gjorde en fin insats idag. Extra vitsord till junioren Sixten Hedman som kämpade på bra och visade många fina prestationer.

Nu laddar herrarna om inför viktigare poäng att spela om mot Huddinge på lördag.