Det blev tyvärr en förlust på bortaplan för våra Herrar A. Huddinge var för starka och Sannadal lyckades inte komma upp i nivå. Slutresultatet blev 42-31.

Huddinge låg fem poäng före Sannadal i tabellen på tredje plats. Sannadal kämpar runt nedflyttningsstrecket på 15 poäng.

Sannadal hängde med första tio minutrarna till 6-6. Båda lagen gjorde mål och plockade några i försvar på varandra. Sen lite slarv i anfall och Huddinge tog snabbt ledningen med 8-6. Sannadal tar timeout för att justera några saker. Tyvärr får Huddinge några räddningar och Sannadal en dyr utvisning emot sig. Huddinge utökar ledningen till 11-6 och fortsätter göra så medans Sannadal slarvar för mycket i anfall. Det ger Huddinge möjlighet till snabba omställningar och i halvtid står det 16-9.

Andra halvlek börjar inte bra heller. Huddinge fortsätter ösa in mål på kontringar och Sannadals försvar blir passivt. Huddinge går till 23-11 i halvlekens första sju minuter. Sedan åker tyvärr Sannadals Simon Szönyi på sin tredje utvisning och därmed rött kort. Det verkar dock ge tändvätska till Sannadalspelarna istället som tar ikapp till 24-16 innan Huddinge tvingas ta timeout. Matchen fortsätter dock i samma stil som innan och Huddinge utökar sin ledning till slutresultatet 42-31. Alldeles för många mål bakåt för att kunna vinna matchen.

Matchens lirare i Sannadals SK blir Simon Nyberg och i Huddinge HK Axel Kiltorp.

Nu är det två omgångar kvar och väldigt viktiga matcher för Sannadals SK. Vi möter Vassunda IF och HK Roslagen som båda ligger på samma poäng som oss (15 poäng). Ett av lagen kommer hamna under strecket för nedflyttning och det avgörs på slutet.