Sannadals herrar åkte på en rejäl förlust hemma i seriepremiären mot Huddinge HK. Matchen slutade 29-38.

Lagen möttes även förra säsongen och då vann Huddinge båda, även om det var ganska olika matchbilder. Denna gång fick vi se en jämn inledning och framförallt ett bra och taggat försvar från Sannadal. Lagen följdes åt i målprotokollet och det var jämnt skägg. Huddinge ledde med 14-17 i halvtid, men matchen kändes jämn och kunde gå åt vilket håll som helst.

Tyvärr startade andra halvlek inte alls bra för Sannadal. Huddinge trummade på och gick ifrån till en sjumålsledning på 10 minuter. Sannadals anfallsspel blev alldeles för individuellt och bakåt hann de inte med i omställningarna. Sen föll det igenom totalt och Huddinge gjorde fem raka mål och ledde med 19-30. Med 15 minuter kvar kändes matchen tyvärr avgjord.

Även om coach Oscar Skantz försökte med timeout så gav det inget resultat på planen. Sannadal gav aldrig upp, men kunde inte komma så nära att det blev riktig match igen. Huddinge vann med 29-38 och fick med sig två poäng från Västertorphallen.

Matchens lirare i Sannadals SK utsågs till Simon Nyberg och i Huddinge HK till Joshua Hayes. Nu laddar herrlaget om till nästa match som blir borta mot Tumba på lördag.

Bra stöd på läktaren under matchen.

Länk till matchprotokoll