En söndagsbatalj mot nykomlingarna Djurgårdens IF HF i div 3 slutade med förlust 18-29 till gästernas favör.

Damerna hängde med i matchen 20 minuter. Hanna Ek inledde målskyttet med ett fint samarbete och dundrade in 1-0 i första anfallet. Vi fick se en hel del tekniska fel från båda lagen och anfallsspelet blev lite haltande. Efter en timeout av Sannadals SK i de 19:e minuten vid ställningen 6-8 gjorde Djurgården hela 4 raka mål och ökade ledningen till 6-12. Även om Sannadal återhämtade sig lite såg det lite för lätt ut för gästerna. I halvtid var ställningen 9-13.

Andra halvlek inleddes med ett bra och tålmodigt anfall av Sannadals damer där Lovisa Nordgren äntligen satte den från vänsterkanten mellan målvaktens ben. Sen räddar Djurgårdens målvakt tre anfall samtidigt som Djurgården utökar ledningen till 10-17. Där känns matchen förlorad och Sannadal spelar lite chansartat för att komma ikapp. Djurgården trummar på och vinner matchen med 18-29.

I Sannadals SK utsågs Lovisa Nordgren till matchens lirare och Lisa Lundberg i Djurgårdens IF HF.

Damerna slickar såren och laddar om med en ny träningsvecka inför Sollentuna borta på lördag.

Länk till matchprotokoll