Damer A förlorade helgens match på bortaplan mot Rimbo HK med hela 29-15 i en blytung förlust.

Det tog inte lång tid innan Rimbo gick ifrån i målprotokollet. Nio minuter in i matchen stod det 5-2 efter några snabba kontringar från Rimbo och Sannadal tog timeout. Tyvärr hade vi laget många borta och sjuka så bänken var inte så stor denna kväll. Dock var det Sannadals anfallsspel som inte riktigt gick att känna igen denna match. Alldeles för mycket slarviga passar gav Rimbo chansen att fortsätta kontra. Vilda Dahllöf stänkte in 5-3 efter timeouten, men sen gjorde Rimbo 7 raka mål innan Sannadal nätade igen genom Therese Strand på straff. I halvlek var ställningen 14-5.

En tung uppförsbacke väntade i andra halvlek. Vi fick dock se en uppryckning av Sannadals anfallsspel. Lite mer noga och inte lika många tekniska fel. Försvarsspelet höjde sig en nivå också, även om Sannadal hela tiden stod emot Rimbo bra i det uppställda spelet. Rimbo kunde dock hålla Sannadals damer på säkert avstånd och matchen slutar 29-15. Resultatet i andra halvlek blev 14-10 vilket visar på skillnaden halvlekarna emellan.

Fin inramning på matchen av Rimbo och publiken. Matchens lirare i Sannadals SK utsågs till Vilda Dahllöf.

Nu laddar damlaget om med träningar i veckan. Vi kommer ta revansch på Rimbo på hemmaplan i februari, men nu väntar Djurgården på söndag.

Länk till matchprotokoll