Våra Damer A fortsätter också spela bra i div 3 och vann i lördags hemma mot HK Silwing-Troja 2 med övertygande 28-13.

Det såg ut att kunna bli en jämn match om man inför tittade på tabellen. Men det skulle det inte bli. Sannadal inleder med 3 raka mål innan HK Silwing-Troja hittar nätet bakom matchens gigant, My Järnefelt. Då står matchklockan på 9:23 och det skulle dröja hela 8 minuter innan det hände igen. My tog verkligen allt bakåt och Sannadals försvar var kraftfullt.

Framåt spelade Sannadal fint anfallsspel tillsammans och var farlig från alla positioner i 22 minuter. Sen fick bortalaget in några mål och Sannadals anfallsspel gick lite i stå inför halvtidspausen.

Ett bra snack i halvtid och 13-8 i paus blev snabbt 17-10. Silwing-Troja försökte med timeout och ställa om, men de hade otroligt svårt att göra mål idag och bakåt såg det mer och mer uppgivet ut. Sannadals damer fortsatte trumma på och det mesta stämde. Enkla mål på kontringar, samarbetena framåt, 1 mot 1 och avsluten. Det var en fröjd att heja på Sannadals SK denna match och slutresultatet blev hela 28-13.

Matchens lirare i Sannadals SK blev verkligen matchens gigant, My ”Väggen” Järnefelt. Endast 13 insläppta mål och så många räddningar är galet bra. I HK Silwing-Troja 2 utsågs Tata Naco.

Damer A har nu spelledigt kommande helg och spelar hemma igen tisdagen den 5 december. Välkomna då!