Herrar A inledde spelet i Uppflyttningsserien med en stabil seger på bortaplan i Vikingahallen med 30-35 mot HF SIF.

Då var det dags för första värdemätningen mellan lagen från Norra och Södra serien från vårt distrikt, Öst. Sannadals SK spelade mot Skånelas B-lag, HF SIF, på bortaplan i Vikingahallen. Båda lagen inledde med stabilt spel. Sannadal fick ett viktigt försprång efter sju spelade minuter när herrarna gjorde 4 raka mål. SIF slarvade lite i anfall och Sannadal straffade dom direkt. Sen fortsatte herrarna trumma på och gick ifrån till 4-10. Ledningen bestod tills halvtidsvilan då ställningen var 11-16.

I den andra halvlek spelade SIF med lite mer tålamod och fick bättre utdelning. Sannadals målvakt Erik fick inte tag i skotten riktigt så i den 38:e matchminuten kom Carl Spångberg in. Sannadals försvar gav dock mer att önska och SIF kom så nära som 24-25. Men Sannadals herrar spelar med självförtroende och behåller lugnet. Två snabba mål och det gav lite andrum igen. Efter det lyckades inte SIF komma ikapp igen och Sannadals Herrar A tog två viktiga poäng.

Matchens lirare i Sannadals SK utsågs till Simon Nyberg och i HF SIF utsågs Max Haborn.

Nästa helg tar herrarna emot Lidingö SK på hemmaplan. Vi ses då!

Länk till matchprotokollet