Våra Damer A vann igår en målrik match hemma mot Skogås/Länna HK i damernas div 3 med 34-31.

Sannadal fick inleda bäst. Framförallt märktes direkt att anfallsspelet flöt på idag och redan efter sex spelade minuter stod det 6-3 till Sannadals SK efter ett bestämt avslut från Vilda Dahllöf. Tyvärr skulle det visa sig att försvarsspelet denna match inte fungerade lika bra som tidigare matcher så även Skogås gjorde mycket mål. I halvtid var ställningen 16-15. Inget ovanligt halvtidsresultat, men mål och insläppta mål som damerna tidigare ibland haft efter 60 minuters spel.

Andra halvlek fortsatte i samma stil. Sannadal behöll hela tiden ledningen och producerade mål framåt. Men det gjorde även Skogås. Ett avgörande skede kunde ha kommit i mitten av andra halvlek då Sannadal olyckligt fick spela 4 mot 6 en stund och sen 5 mot 6 länge då Linnea Ek dragit på sig en 2+2 utvisning. Men Skogås lyckades inte utnyttja det tillfället. Kvittering 26-26 var det närmsta Skogås kom, sen skaffade sig Sannadal lite marginal igen vid 30-28. Skogås reducerade till 33-31 i den 57:e matchminuten, men Sannadal lyckades behålla ledningen hela vägen in och fick med sig två välförtjänta poäng.

Matchens lirare i Sannadals SK utsågs till Caroline Fredholm med sina 11 mål idag. I Skogås/Länna HK blev det Nell Sunndahl. Nu dröjer det två veckor innan det är dags för nästa hemmamatch för Sannadals SK Damer A.