Efter stor efterfrågan så bjuder vi in till ännu ett lovläger under säsongen. Vi kan glatt meddela att vi kommer arrangera ”Bundis Sportlovsläger” för första gången 2024 för barn födda 2012-2018.

Många barn är hemma hela eller delar av sportlovet vecka 9. Därför bjuder vi nu in till Bundis sportlovsläger 2024 som har ett liknande upplägg som vårt populära sommarläger. Vi bjuder in de yngre åldrarna 2012-2018. Deltagarna kan anmäla sig till hela veckan eller enstaka dagar. Då vi vet att många är hemma några dagar på sportlovet.

Vi kommer göra massor med roligt på lägret. Det är hela dagar kl 9-16 där lunch, mellis och frukt är inkluderat. Alla barn oavsett erfarenhet av handboll eller om de spelar i en annan förening är välkomna att delta på sportlovslägret. Har ditt barn aldrig spelat handboll är det perfekt tillfälle att testa på.

Vi har öppnat upp anmälan idag. Välkommen till Bundis Sportlovsläger!

Läs allt om Bundis Sportlovsläger