Sannadals SK Herrar A fortsätter gå bra i div 2. Seger med 28-37 på bortaplan i lördags mot IK Bolton och därmed säkrades den viktiga platsen i tabellen som betyder vidarespel i Uppflyttningsserien.

Det var aldrig någon tvekan om saken. Sannadals SK Herrar A visar god form och tog ledningen direkt borta mot IK Bolton i Skanstullshallen. Anton ”Junis” Jansson sprang igenom Boltons försvar och satte 0-1. En ledning som herrarna sen aldrig släppte under hela matchen. Vi fick se ett stabilt anfallsspel där Bolton hade svårt att försvara. Bolton försökte hela tiden hänga kvar i matchen och gav inte upp. 14-17 i halvtid.

Första 10 minuterna i anda halvlek bytte lagen mål hela tiden. Fabian Birath var extra het i Sannadals SK och stänkte in mål. Hemmalaget orkade hänga med tills matchens sista 10 minuter. Då stängde Sannadal igen bakåt och fortsatte producera framåt. I matchens slutskede försökte Bolton spela man-man. Något som Sannadal inte hade några som helst problem med och då rann det iväg rejält. Slutresultatet blev hela 28-37 och en säker seger till slut för Sannadals SK.

Matchens lirare i Sannadals SK utsågs Fabian Birath till matchens lirare med sina 9 mål. I hemmalaget IK Bolton utsågs Daniel Jonsson.

I och med denna seger är det klart att herrarna tar den plats i tabellen som behövs för att fortsätta säsongens seriespel i Uppflyttningsserien. Mer om vad det är förklarar vi lite senare i veckan.

Länk till matchprotokoll