Damer A spelade returmöte mot Årstaiternas HK i söndags och tog revansch på hemmaförlusten tidigare i veckan. Seger 14-18 på bortaplan och vi är nöjda med två poäng.

I tisdags var Årstaiternas HK det starkare laget. Men när det i söndags var dags för returmöte tog Sannadals damer sin revansch. Damerna inledde bra och var bättre förberedda på Årstaiternas försvar. Sannadal gick ifrån till 2-6 och hade kommandot i matchen.

Årstaiterna kom tillbaka in i matchen efter att Sannadal slarvade i anfallsspelet och bjöd Årstaiterna på några enkla kontringar. Men en timeout av Sannadal så lyckades laget ta kontroll över matchen igen. I halvtid stod det 8-11.

Andra halvlek bjöd på flera tillfällen att jubla på Sannadals bänk. Tre snabba mål och fortsatt bra spel resulterade i ställningen 10-17. Sen kom måltorkan i matchen. Inget lag gjorde mål på 6 minuter innan Årstaiternas hetaste spelare för kvällen Ellen Rosén hittade nätet igen. Men Sannadals försvar var starkt och segern var aldrig hotad. Revanschen var ett faktum och seger 14-18 på bortaplan i ett tropiskt varmt Vintervikshallen.

Nu tar damerna juluppehåll tills den 13 januari då det är dags för bortamatch igen.

Länk till matchprotokollet