Sannadals SK Herrar A fortsätter gå som tåget och tog i lördags åttonde raka segern. Hemma i Västertorpshallen besegrades Kungsängens SK med 36-29.

På förhand var Kungsängen det svagare laget och detta var en match som Sannadals herrar skulle gå segrande ifrån. Kungsängen inledde dock piggt och visade ingen respekt för det. Sannadals försvar hade inte riktigt vaknat ännu och gästerna gick ifrån till 3-7 efter tre raka mål av Mattias Waltin i Kungsängen. Men Sannadal visade inga nerver och fortsatte veva igång maskineriet.

Efter 19 minuter var Sannadal ikapp när Jesper “Skåne” Persson vred in den från högerkanten. Resten av halvleken var jämn och i halvtid ledde Sannadal med 16-15, men det fanns mer att ge. Det fick publiken se i andra halvlek när Kungsängen inte gjorde mål på 9 minuter och Sannadal gjorde 7 raka mål och gick ifrån till 23-15.

Efter det tappade Kungsängen kämparglöden. Det såg uppgivet ut även om de fick igång målskyttet igen. Sannadals herrar kunde kontrollera matchen hela vägen in till slutsignalen. Åttonde raka segern var ett faktum och resultatet blev 36-29.

Matchens lirare i Sannadals SK utsågs till Oscar “Ola” Gustafsson för de många stabila räddningarna och i Kungsängens SK till Markus Kvarnefalk som sköt som en häst.