Sannadals Damer A höll bara jämna steg med serieledarna Rimbo HK i en halvlek. Sen drog gästerna ifrån och stängde matchen som slutade 14-26.

Rimbo HK går bra i säsongens Dam 3 Öst och spelar enligt tabellen i en klass för sig. Gästerna jagade 20:e raka segern när de kom till Västertorpshallen denna lördag då det var välfyllt i hallen och bra stämning. Sannadals Damer A spelar också bra denna säsong, men kämpar om platserna i toppen av tabellen precis utanför uppflyttningsstrecket.

Publiken skulle få se en jämn och underhållande första halvlek. Sannadal visade upp sitt tuffa försvar och gästerna såg lite tagna ut. Redan efter 6 spelade minuter kommer Rimbos första timeout, men det får liten effekt. Lagen följs åt i målprotokollet och båda får kämpa för varje mål. Rimbo lyckas hålla en liten ledning och i halvtid står det 10-12.

I andra halvlek så visade Rimbo varför de leder serien obesegrade. Större bredd i truppen och de orkar fortsätta sitt spel. Sannadal kämpar på och spelar ändå ett fint gemensamt spel både framåt och bakåt. Men bollarna hittar inte in i nätet bakom Rimbos målvakt. Endast fyra mål blir det i andra halvlek och då drar Rimbo ifrån.

Matchens lirare i Sannadals SK utsågs till Vilda Dahllöf som höll bra fart hela matchen. I Rimbo HK blev det målmaskinen Emma Carlsson som ändå fick kämpa lite extra denna match för att göra sina mål.

Vi önskar Rimbo lycka till i div 2 nästa säsong och kämpar vidare nästa match som är på bortaplan mot Haninge HK på söndag.

Länk till matchprotokoll