Herrar A tog fjärde raka segern på hemmaplan i lördags mot Gimonäs Umeå IK. Därmed har herrarna satt sig i en bra sits inför de avslutande omgångarna.

Sannadals Herrar A går som tåget denna säsong i div 2. Gästerna från Umeå hade inte mycket att sätta emot. Sannadal tog snabbt en ledning med 9-5, men Umeå kom tillbaka genom några distinkta avslut och några målvaktsräddningar. När Alexander Stenklyft reducerade till 12-11 trodde kanske många att Sannadal skulle tappa ledningen. Men herrarna spelade tryggt och två snabba mål av Jesper “Skåne” Persson så drog Sannadal ifrån igen. Ledning 20-16 i halvtid.

I andra halvlek fortsatte Sannadal spela stabilt anfallsspel och Umeå fick inte näta. Ledningen utökades till 26-18 och nu var det en brant uppförsbacke för gästerna. Något som de inte mäktade med denna lördag och Sannadal kunde hålla ledningen resten av matchen och vinna med bekväma 35-26.

Sannadals vänsterkanter Måns och Teo hade en målrik dag med totalt 12 mål tillsammans. Matchens lirare i Gimonäs Umeå IK blev Isak Wännman och i Sannadals SK utsågs Måns Viberg.

Ny hemmamatch redan nu i helgen mot HF SIF. Välkomna då!

Länk till matchprotokoll