Vi hälsar Felicia Wallin-Forsell välkommen tillbaka till föreningen i rollen som handbollskoleansvarig.

Sannadals SK har senaste två åren gjort en enorm satsning på handbollskoleverksamheten. Vi har expanderat verksamheten och erbjuder nu handbollskola och handbollslekis på flera platser och dagar. Tack vare detta har fler och fler barn börjat spela handboll hos oss och det är vi väldigt glada för.

Med det kommer också nya utmaningar. För att fortsätta kunna erbjuda bra kvalité och säkerställa en väl fungerande handbollskoleverksamhet har styrelsen valt att anställa Felicia Wallin-Forsell som handbollskoleansvarig. Felicia kommer jobba på deltid med att utveckla, samordna och administrera handbollskolan och handbollslekis.

Felicia är ett välkänt ansikte för många i Sannadals SK. Hon var tränare i många säsonger för flickor födda 2002 och har även varit involverad i styrelsen ett par år. Hon flyttade sen till Göteborg för att jobba med idrott, men vi är nu glada att hon är tillbaka i Stockholm igen. Hon har utbildat sig på GIH och är väl insatt i hur Sannadal fungerar.

Välkommen (tillbaka) Felicia!