Sannadals SK meddelar att vi tänker starta upp ett damjuniorlag kommande säsong och välkomnar spelare födda 2005 – 2007.

Vi bjuder nu in till öppna provträningar under april. Vi välkomnar dig som är född 2005 – 2007 och som vill utvecklas som handbollsspelare i en härlig miljö och ha roligt tillsammans med andra spelare i din ålder.

Sannadals SK kommer säsongen 2024/2025 att delta med ett lag i F19-serien samt spela USM F18. Damjuniorlaget kommer ha ett tätt samarbete med damlaget så möjlighet att testa på seniorspel finns om du är redo för det.

Vi erbjuder två handbollsträningar i veckan och tre för den som vill satsa och då får träna tillsammans med damlaget med välutbildade tränare. Vi kommer gymma tillsammans en gång i veckan på Sannadals egna gym. Där du som spelare också får gymma själv när du har tid.

Datum för öppna provträningar
Torsdag 18 april kl 20:30 – 22:00, Västertorpshallen
Måndag 29 april kl 20:30 – 22:00, Kämpetorpshallen

Vi kommer berätta mer om verksamheten i slutet av varje träning. Anmäl dig till [email protected] och skriv vem du är. Det går också bra att ställa frågor dit.

Varmt välkommen!

Framgång genom gemenskap ❤️

USM F18