Tyvärr lyckades damlaget inte följa upp förra veckans fina insats med en ny seger då det blev förlust mot HK Järnvägen med 22-27.

I första halvlek spelade vi bra, vi fick träff på dem i försvaret och anfallsspelet fungerade både med skytte och genombrott. Lagen följdes åt målmässigt fram till 8-8 då vi sedan hade ett eller ett par måls ledning fram till halvtidsvilan då ställningen var 15-13 och det såg bra ut.

I andra halvlek spelade Järnvägen 5-1 försvar och gjorde det bra då vi inte riktigt kom till i vårt anfallsspel. Vi åkte dessutom på två utvisningar inom loppet av ungefär 30 sekunder och de bjöds in i matchen vilket de utnyttjade genom att vända ta både ledningen och kommandot i matchen. Efter det lyckades vi inte riktigt ta oss tillbaka in i matchen igen även om skillnaden bara var två mål när det var ett par minuter kvar. Vi var tvungna att chansa litegrann och det rann iväg med några mål på slutet.

Vi fick åka hem från Hallsberg utan några poäng denna gång och får sikta mot att göra två bra halvlekar nästa match istället.