Herrar A inledde fortsättningsserien med vinst på bortaplan mot Vassunda IF med 28-30 och fick med sig två sköna poäng hem.

Vassunda kämpade sig för att hålla sig kvar i div 2 förra säsongen. Men de klarade sig kvar och har inlett denna säsong med en liknande resultatrad som Sannadals SK.

Det var resultatmässigt jämnt på planen också. Sannadal fick en liten ledning snabbt när Teodor Tamm satte tre raka mål från kanten. Men Vassunda hängde kvar och i halvtid var det jämnt 15-15.

Andra halvlek inleddes med ett litet ryck igen av Sannadal som gick upp till 16-20. Ett försprång som höll sig större delen av andra halvlek. I den 49:e matchminuten stänkte Jesper Fält in 23-28 och straxt därpå drog Daniel Levén på sig en utvisning bakåt. Det blev Vassundas väg tillbaka in i matchen. Inga mål under själva utvisningen, men därefter kom Vassunda ikapp sakta, men säkert.

Med 30 sekunder kvar stod det 28-29 till Sannadals SK och i sista anfallet satte lagkapten Jesper Persson fullt fart på sin högersida och stänkte bestämt in slutresultatet 28-30. Därmed kunde Sannadals SK åka hem med två poäng.

Nästa helg är det dags för hemmamatch igen mot HK Roslagen.