Damer A tog sjätte raka segern för säsongen efter en stark bortaseger med 17-29 mot Gustavsberg IF HK.

Gustavsbergs IF HK var nykomling från Div 4 denna säsong. Men laget är B-lag till Gurraberg HK som spelar i Div 2, även om B-laget i detta fall har det “korrekta” namnet som klubben har.

Det var inte mycket folk i hallen denna fredagskväll. Ryktet sa att halva supporterskaran satt fast i trafiken då den inte är att leka med på väg ut längs Värmdöleden en fredag. Men spelarna var på planen vid avkast och Sannadals Damer A satte fart direkt. Målen satt inte första fem minuterna, men sen tog det fart och laget levererade väldigt fin och fartfylld handboll. Vi fick se en halvlek med den bästa handbollen hittills och det syntes i resultatet, 9 – 19 när domaren blåste halvtid.

I andra halvlek tappade Sannadal koncentrationen lite. Både My och Tove storspelade i målet denna match vilket gjorde att Gustavsberg aldrig hade en chans att komma ikapp. Men framåt blev det alltför många tekniska.

Spelarna själva var inte nöjda med de 10 målen framåt i andra halvlek, men efter den fina första halvleken blev slutresultatet ändå övertygande 17 – 29. Sjätte raka segern för Damer A i div 3.

Många målskyttar och mål denna match. Linnea Ek och Lovisa Nordgren delade på att vara målbäst med sju mål vardera.

Nu på fredag inleds seriefinalerna mot SK Kvarnberga i bäst av två matcher (hemma och borta). Halva säsongen har snart gått och det syns tydligt att det är SK Kvarnberga och Sannadals SK som kommer slåss om seriesegern. På fredag 2 dec är det hemmamatch kl 18:45 i Vintervikshallen. Det blir en riktigt spännande match och den vill du inte missa.