Damer A bjöd in till handbollsfest i fredags och många kom och fyllde hallen. Tyvärr blev det förlust på planen för Sannadals SK mot SK Kvarnberga.

Första halvlek bjöd på trevande spel från båda lagen. Det var jämnt målmässigt och Sannadal lyckades stoppa Kvarnbergas kontringar och uppspel. I det uppställda spelet hade Sannadal dock svårt att sätta bollen på mål och det var klart frustrerat i laget. I halvlek var ställningen 9-10.

I andra halvlek fick Kvarnberga alldeles för bra utdelning i sitt kontringsspel. Sannadal tog dåliga beslut framåt som resulterade i kontringar och Kvarnberga drog ifrån. Tyvärr lyckades Sannadal inte hålla ihop det och matchen slutade 18 – 28 vilket blev alldeles för stor målskillnad i seriefinalen.

Matchens lirare i Sannadals SK blev Caroline Fredholm och i SK Kvarnberga Alexandra Lemón.

Nu var detta första matchen av två då lagen möts igen 21 januari i Huddingehallen. Då avgörs vem som sitter i förarsätet resten av säsongen för uppflyttning eller om det blir jämnt i vunna matcher och kommer avgöras på målskillnad.