Herrarna tar andra raka segern. Denna gång på hemmaplan mot HK Roslagen som slutade med övertygande seger 40-29.

HK Roslagen är B-lag till Rimbo HK. Det blev en relativt enkel match för Sannadals SK Herrar A på hemmaplan i lördags.

Det small till direkt i första halvlek. Sannadal gick snabbt upp till 5-2 och fortsatte sne utöka ledningen tills 15 minuter in i matchen. Då började Roslagen komma ikapp och kom så nära som 12-11 innan Sannadal tog time-out. Det fick igång målskyttet och Sannadal drog ifrån till 19-12 i halvtid.

Andra halvlek fortsatte i samma stil och Sannadal drog ifrån rejält. Ledningen på ca 10 mål höll sig i stort sett hela halvleken. Matchen slutade 40 – 29 och två övertygande poäng stannade hemma i Västertorpshallen.

Matchens lirare i HK Roslagen blev Carl Seger och i Sannadals SK utsågs Fabian Birath som återigen är med på handbollsplanen efter skada.

Nu i veckan väntar bortamatch på torsdag mot Sollentuna HK för Herrar A.