Herrarnas A-lag fick se sig besegrade på bortaplan mot Sollentuna HK med 35-32 i torsdags. Därmed tappade herrarna två poäng i fortsättningsserien.

Sannadals Herrar A inledde matchen bra och lyckades koppla ett litet grepp inledningsvis. Sollentuna var dock ikapp efter 19 minuter och kvitterade till 10-10. Tyvärr avslutades första halvlek med fem raka mål på 3 minuter av Sollentuna som därmed kunde gå till halvtidsvila med 18-14.

Sannadal kom ut taggade i andra halvlek. Men Sollentuna fortsatte mala på och hade tidigt ledning med hela 24-16. En lång uppförsbacke för Sannadal. En uppförsbacke som herrarna tog sig an och kom ikapp ett mål i taget, sakta, men säkert. Dock kom vi aldrig närmare än två mål och Sollentuna lyckades hålla undan. Förlust med 35-32 blev slutresultatet.

Matchens bäste målskytt i Sannadals SK var lagkapten Jesper Persson med sina 10 mål. Nu väntar Vallentuna HK på hemmaplan på lördag.