Herrarnas A-lag förlorade tyvärr hemmamatchen mot Lidingö SK i div 2 med 24-32.

Lidingö går starkt i tabellen och leder just nu Herr 2 Öst forts. I matchen i höstas spelade lagen en svängig och jämn kamp som Lidingö vann med två mål. Denna gång orkade tyvärr Sannadal inte hänga med.

Lidingö satte fart direkt och tog snabbt en ledning. Det syntes tyvärr att Sannadal saknade många ordinarie spelare som var med förra matchen. I halvtid hade Lidingö en betryggande ledning med 9-16.

Andra halvlek inleddes lite jämnade och Sannadal lyckades få stopp på Lidingö mer. Därmed lyckades de inte utöka sin ledning ännu mer, utan stod sig på 5-6 mål i ca 20 minuter innan Lidingö drog ifrån på slutet. Matchen slutar 24-32 och Lidingö var det klart starkare laget denna gång.

Nu gäller det för herrarna att ladda om inför ATG Svenska Cupen mot seriekollegan Sollentuna HK på tisdag.