HK Roslagen vann över Herrar A med 34-32 i den viktiga kampen kring nedflyttningsstrecket i lördags. Därmed avgörs det för Sannadals del i den sista omgången mot Vassunda.

Inför matchen låg HK Roslagen, Vassunda IF och Sannadals SK alla på delad poäng (15 p) och en av de tre hamnar under nedflyttningsstrecket. Därmed var läget att de två poängen som det spelades om var extra betydelsefulla.

Tyvärr fick vi se ett lite trevande Sannadal denna match. Läktarna gapade tomma i Rimbo så ingen direkt hjälp från läktaren fanns att hämta. Lagen följdes åt hela första halvlek. De turades om att ha ledningen, men inget lag ledde med mer än två mål. I halvtid stod det 17-16 och det var väldigt ovisst hur det skulle sluta.

Tyvärr fortsatte spelet i samma stil i andra halvlek. Sannadal lyckades inte komma upp i nivå i man-man situationerna i försvaret och då fick Roslagen lite för lätt in målen. I anfall utmärkte sig Måns Viberg från kanten och Lukas Andersson från linjen som båda gjorde många mål. I den 55:e matchminuten får Roslagen straff vid ledning 30-29. En straff som Oscar Gustafsson i Sannadals mål räddar och hoppet levde. Men tyvärr lyckas herrarna inte förvalta det och istället lyckas Roslagen hålla undran till slutresultatet 34-32.

Målbäst i Sannadals SK var Lukas Andersson med sina åtta mål. Nu väntar en avgörande match kring strecket mot Vassunda IF. På hemmaplan i Västertorpshallen den 5 mars kl 16:15 kommer herrarna ge allt för att vinna.