Det blev inte många mål i bortamatchen mot Sollentuna HK, men Sannadals SK Damer A gjorde flest mål och fick därmed med sig två poäng hem.

Båda lagen har haft en knackig inledning på säsongen och kände att det n var dags för ändring på det. Publiken fick sen en målsnål första halvlek. lagen följdes åt i målprotokollet till 5-5. Caroline Fredholm inledde målskyttet för Sannadals SK med de tre första målen varav två på straffar. Sollentunas målvakt räddade skott och Sannadals försvar stod emot bra. Sista 10 minuterna i halvleken kom Sannadals målproduktion av sig och Sollentuna sköt sig fram till 7-5 i halvtid.

Efter lite halvtidssnack som ibland kan göra stor skillnad fick vi se ännu en nivå i Sannadals försvar. I den 44:e matchminuten gav det utdelning och Sannadal tog tillbaka ledningen med 10-11 genom Vilda Dahllöf. Sollentuna hade det nu svårt med Sannadals försvar och det höll hela vägen in i slutskedet av matchen. Vid 57:44 stänker Vilda igen in ett mål och då är ställningen 12-16 och matchen avgjord. Slutsiffrorna blev 13-16 och två poäng hem till Sannadals SK.

En riktigt skön vinst för damlaget. Ena matchen förlorar man ordentligt med 18 gjorda mål och denna match vann vi med 16 gjorda mål. Så kan det vara i handboll och damerna laddar nu snabbt om inför tisdagsmatch mot Åkersberga hemma. Välkomna då!