Herrar A vann med stora siffror på hemmaplan i Västertorpshallen när Brännans HF kom på besök.

Matchbilden sattes direkt. Teodor “Landar aldrig” Tamm tillbaka på planen igen då övriga V6:or var sjuka och han hängde in första målet. Brännan träffade stolpen från 7-meterslinjen och sen Teo tre mål till. Det hann bli 9-3 innan Brännan tog timeout för att försöka vända matchbilden. Men det lyckades inte. Sannadals herrar körde på och hade en betryggande ledning i halvtid på hela 18-6.

Extra omnämnande till lagets senaste tillskott Axel “18-åringen” Kjellgren som värvats från IF Swithiod. Han presenterade sig till slut genom att hänga in bollen på en kontring straxt innan halvtid.

I andra halvlek gör Sannadal ytterliggare 19 mål framåt. Men det blev aldrig spännande, utan propaganda för Sannadals supportrar på läktaren som fick jubla ofta. Teodor Tamm blev målbäst på planen med 8 mål även om många deltog i målfesten.

På söndag beger sig herrarna till Kungsängen när det är dags för nästa match.

Länk till matchprotokoll