Tyvärr bröts herrarnas fina segersvit i söndags när det blev förlust på bortaplan mot Huddinge HK i returmötet med 31-26.

Första matchen efter jul och nyår. Herrlaget har dock hållit igång träningarna så det har inte varit något längre uppehåll. Vilket också syntes då det var bra och full fart spel direkt i matchen. Matchinledningen är jämn och lagen följs åt i målprotokollet. Sannadals försvar är inte riktigt där det ska vara och det börjar synas i den 12:e matchminuten då första utvisningen kommer på Fabian Birath. Sen följer fyra till utvisningar och Sannadal får spela 5 mot 6 alldeles för mycket i första halvlek.

I den 23:e matchminuten skadas Jonas Fiskaare väldigt illa efter en knuff och bryter tyvärr armen. I det skedet drar Huddinge ifrån lite och skapar sig en ledning 14-10 i halvtid.

Sannadal kämpar på i andra halvlek, men uppförsbacken är för stor och flytet infinner sig inte denna match. Huddinge behåller ledningen och vinner returmötet med 31-26.

– “En match som vi visste från början skulle bli svår och hetsig. Vi kommer inte helt upp i nivå och sätter oss själva i dåliga situationer med många utvisningar. Sedan åker vi på en del olyckliga skador tidigt i matchen som inte gjorde matchbilden något bättre. Vi hänger med näst intill hela matchen så utifrån matchbilden är resultatet inte särskilt dåligt tycker jag.” säger huvudtränare Oscar Skantz.

På lördag är det hemmamatch då Brännans HF från Härnösand kommer till Västertorpshallen.

Länk till matchprotokoll

Foto: Johan Kaving